-
-
4 pers
-
40 min
Tortilla's met kidneybonen en kip
Kidneybonen
HAK rode Kidneybonen hebben een pure smaak. Ze zijn ideaal om mee te variëren zowel in traditionele Zuid-Amerikaanse gerechten als in soepen en salades.
Bekijk productKidneybonen
HAK Rode Kidneybonen hebben een pure smaak en een lekkere bite. Ze zijn ideaal om mee te variëren zowel in traditionele Zuid-Amerikaanse gerechten als in soepen en salades.
Bekijk productFruit de ui in een scheutje olijfolie in een pan met dikke bodem.
Voeg na 4 minuten de tomatenpuree en de steeltjes van de koriander toe.
Voeg de kipreepjes toe en bak even mee. Breng op smaak met zout en peper.
Schep de kidneybonen uit de zak (afgieten is niet nodig) en doe tomatenblokjes erbij, en laat ongeveer 30 minuten zachtjes pruttelen.
Verwarm de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking en serveer met de chili, koriander naar smaak en wat zure room.
Ook lekker!
- 1 stazak HAK kleine rode kidneybonen
- Scheutje olijfolie
- 1 klein bosje koriander, fijngehakt (ook de steeltjes)
- 1 blikje tomatenpuree
- 400g (vegetarisch) kipdijfilet, in reepjes
- 1 blikje tomatenblokjes
- Zout en peper
- 1 pak zachte (glutenvrije) tortilla’s
- 1 bakje zure (lactosevrije) room