-
-
4 pers
-
30 min
Elise's Chili sin Carne
Kidneybonen
HAK rode kidneybonen hebben een unieke smaak en een lekkere bite. Ze zijn rijk aan eiwitten en zijn een prima vervanger voor vlees, vis of ei. Ze kunnen zowel warm als koud gegeten worden. Ideaal voor salades, soepen, burrito bowls of gebruik ze in pittige gerechten zoals chili’s, wraps en taco’s.
Bekijk productKidneybonen
HAK Rode Kidneybonen hebben een pure smaak en een lekkere bite. Ze zijn ideaal om mee te variëren zowel in traditionele Zuid-Amerikaanse gerechten als in soepen en salades.
Bekijk productKidneybonen
HAK rode Kidneybonen hebben een pure smaak. Ze zijn ideaal om mee te variëren zowel in traditionele Zuid-Amerikaanse gerechten als in soepen en salades.
Bekijk productSnijd de uien grof. Snijd de rode peper in stukjes, verwijder de zaadlijsten en de zaadjes. Snijd de koriander grof en houd de steeltjes apart.
Pureer de uien, knoflook, uitgelekte zongedroogde tomaten, komijn, chilipeper en steeltjes koriander tot een dikke saus.
Bak deze even aan, voeg de tomaten toe en laat zachtjes pruttelen. Voeg de uitgelekte bonen toe, en warm even door.
Serveer met yoghurt, koriander en brood.
Eet smakelijk!
Ook lekker!
- 3 pakjes HAK Kidneybonen 380 gr
- 1600 gr gepelde tomaten
- 280 gr zongedroogde tomaten
- 2 rode uien
- 3-4 teentjes knoflook
- 1-2 chilipepers
- 2 tl gemalen komijn
- 20 gram verse koriander
- 2 el volle yoghurt
- Rustiek brood (optioneel)