-
-
2 pers
-
15 min
Terug naar overzicht
Shakshuka met feta en naanbrood
Shakshuka
Ook de Midden-Oosterse maaltijd wordt lekkerder en gezonder met meer groenten en bonen. Start daarom je Shakshuka met een rijke mix van groenten en bonen in gekruide saus. Deze mix is op smaak gebracht met heerlijke kruiden, specerijen en een snufje zeezout.
Bekijk productVerdeel de inhoud van de zak over de bodem van een hapjespan of koekenpan en verwarm op middelhoge temperatuur
Maak twee of drie kuiltjes in de saus en breek in elk kuiltje een ei. Laat ongeveer 10 minuten garen op lage temperatuur, met de deksel op de pan, tot het eiwit gestold is.
Verwarm ondertussen het naanbrood volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verkruimel de feta over de shakshuka en serveer met het naanbrood
Ook lekker!
- 1 zak HAK Shakshuka
- 2-3 eieren
- 100 g feta
- Naanbrood