• 2 pers
  • 30 min
Terug naar overzicht

Pasta met Cannellini Bonen

08720600666926 C1 N1

Cannellini bonen

HAK Cannellini bonen hebben een pure smaak. Ze zijn ideaal om mee te variëren, bijvoorbeeld in traditionele mediterrane gerechten als in soepen en salades. Cannellini bonen zijn bovendien rijk aan eiwitten en zijn een prima vervanger voor vlees, vis of ei.

Bekijk product

1. Verwarm de oven voor op 180°C.

2. Kook de farfalle volgens de instructies op de verpakking. Giet af en zet apart.

3. Snipper de rode ui en hak de knoflook fijn.

4. Doe de cannellini bonen, spinazie, rode ui, knoflook en de hele cherrytomaatjes in een ovenschaal. Roer goed door elkaar met een klein beetje olijfolie, Italiaanse kruiden en peper.

5. Maak wat ruimte in de ovenschaal voor het blok feta en leg het in het midden van de ovenschaal.

6. Plaats de ovenschaal in de voorverwarmde oven en bak gedurende 20 minuten, tot de feta goed is gesmolten.

7. Haal de schaal uit de oven en voeg de gekookte farfalle toe. Meng alles voorzichtig door elkaar.

Ook lekker!

  • 1 pakje cannellini bonen 400 ml
  • 1 pot HAK spinazie met room 370 ml (of diepvries spinazie)
  • 1 teentje knoflook
  • 1 rode ui
  • 300 gram cherrytomaatjes
  • 150 gram farfalle – strikjes pasta
  • 1 pakje feta 200 gram
  • Italiaanse kruiden en peper