Nacho schotel 01
  • 3 pers
  • 22 min
Terug naar overzicht

Mexicaanse nacho schotel

08720600615221 A1 N1 s01

Kidneybonen

HAK kleine rode Kidneybonen hebben een pure smaak. Ze zijn ideaal om mee te variëren zowel in traditionele Zuid-Amerikaanse gerechten als in soepen en salades.

Bekijk product
HAK Kidneybonen 225gr 08720600613210

Kidneybonen

HAK Rode Kidneybonen hebben een pure smaak en een lekkere bite. Ze zijn ideaal om mee te variëren zowel in traditionele Zuid-Amerikaanse gerechten als in soepen en salades.

Bekijk product
Kidneybonen koelvers 08720600619113 C1 N1 s01 2

Kidneybonen Gestoomd

HAK Kidneybonen Gestoomd hebben een optimale smaak en een bite door het unieke stoomproces. Ze zijn ideaal om mee te variëren zowel in salades als in chilischotels.

Bekijk product

Verwarm de oven op 220 graden of gebruik de grill functie.

Snijd de paprika in blokjes en bak in een pan met een beetje olie of boter.

Snijd de tomaten in blokjes en voeg toe aan de pan.

Doe de kruiden er bij.

Voeg de mais en kidneybonen toe, schep door elkaar en verwarm nog een minuutje door.

Doe het mengsel in een ovenschaal en dek af met een laag nacho’s.

Bestrooi met kaas en gratineer ca. 7 minuten in de oven tot de kaas gesmolten is.

Hak de avocado in kleine blokjes.

Haal de nacho schotel uit de oven en verdeel wat zure room en de avocado blokjes er over.

Ook lekker!

  • 1 zak HAK kidneybonen
  • 1 avocado
  • 1 paprika
  • 3 tomaten
  • 1 klein potje mais
  • Zak nacho’s (eventueel glutenvrij)
  • Handje geraspte kaas
  • 125 ml zure room
  • 1 eetlepel Mexicaanse kruiden