Flammkuchen met mais
Mais
HAK Maïs is heerlijk knapperig en van nature zoet van smaak. Het is de ideale verrijking van iedere warme of koude maaltijd en de combinaties zijn eindeloos: heerlijk in je salade, wrap of in je poké bowl. Dit product is geschikt voor een vegetarisch of veganistisch dieet. De verpakking is makkelijk stapelbaar waardoor ze ook perfect in je voorraadkast passen.
Bekijk productVerwarm de oven voor op 230°C. Rol het deeg uit, plaats op het rooster en bak de bodem ca. 3 minuten voor totdat het een beetje bruint en opbolt.
Snijd de rode ui in halve ringen en halveer de cherrytomaatjes. Roer de (plantaardige) crème fraiche los met wat grof gemalen zwarte peper.
Bestrijk de flammkuchen met de (plantaardige) crème fraiche. Beleg de flammkuchen met de ui, spinazie, uitgelekte mais en de cherrytomaatjes en verdeel de geraspte kaas erover.
Bak de flammkuchen 10-15 minuten in de oven. Brokkel de feta over de flammkuchen.
Ook lekker!
- 4 st flammkuchendeeg
- 150 gr geraspte kaas
- 1 pak HAK mais (390 gr)
- 200 gr verse spinazie
- 400 gr cherrytomaatjes
- 250 gr (plantaardige) crème fraiche
- 2 rode uien
- 100 gr feta
- zwarte peper