5
  • 3 pers
  • 20 min
Terug naar overzicht

Curry met spinazie en linzen

HAK Linzen 225gr 08720600613234kopie

Linzen

HAK Linzen hebben een pure smaak en een lekkere bite. Ze zijn ideaal om mee te variëren zowel in traditionele gerechten zoals stoofschotels of tajines als in soepen en salades.

Bekijk product
Linzen koelvers 08720600619090 C1 N1 s01 2

Linzen Gestoomd

HAK Linzen Gestoomd hebben een optimale smaak en een bite door het unieke stoomproces. Ze zijn ideaal om mee te variëren zowel in traditionele gerechten zoals stoofschotels of tajines als in soepen en salades.

Bekijk product

Kook de pompoenblokjes beetgaar.

Snipper de ui en fruit deze in een pan.

Voeg de currypasta toe en de kokosmelk.

Snijd de tomaten in blokjes en voeg toe aan de curry.

Doe vervolgens beetje bij beetje de spinazie er bij tot deze is geslonken.

Giet de pompoenblokjes af en voeg samen met de linzen toe aan de curry.

Lekker met wat (naan)brood.

Opmerking: met naanbrood er bij is dit gerecht niet meer glutenvrij. En check de currypasta of deze geen lactose of dierlijke producten bevat voor een lactosevrije en vegan maaltijd.

Ook lekker!

  • 1 zak HAK Linzen
  • 200 ml kokosmelk
  • 3 eetlepels curry pasta
  • 1 uitje
  • 200 gr spinazie
  • 2 tomaten
  • 200 gr pompoen in blokjes
  • Optioneel: naanbrood voor er bij