Welke toevoegingen zitten waarin?

HAK werkt volgens het principe van De Groene Keuken, dat betekent dat we groenten en peulvruchten telen en verwerken met minimale toevoegingen, zo puur mogelijk. Desalniettemin kiest HAK in enkele situaties voor het gebruik van een toevoeging zoals een beetje zout of suiker voor de smaak of een E-nummer voor bijvoorbeeld een stabieler product.

Wil je exact weten, aan welke groenten, peulvruchten of appelmoes, zout, suiker of e-nummers zijn toegevoegd, bekijk dan dit overzicht.

4 x HAK 0 groene cap 100 brbo 1 2

Meer Pottenkijkers

Hoe worden groenten van HAK houdbaar gemaakt?

De HAK-fabriek in het Noord-Brabantse Giessen is eigenlijk een soort grote Weckfabriek. De groenten worden er houdbaar gemaakt volgens het authentieke concept van verhitten en vacuüm. Er komen geen conserveringsmiddelen aan te pas. Directeur Productie “Koos van Leeuwen” legt stap voor stap uit hoe de groenten houdbaar worden gemaakt.
Hoe zit het nu met E nummers

Hoe zit het nu met E-nummers?

HAK bereidt groenten met minimale toevoegingen, zo puur mogelijk. Desalniettemin kiest HAK in sommige situaties voor het gebruik van een toevoeging. Wil je exact weten in welke producten HAK een E-nummer gebruikt en welke? Klik dan hier voor het volledige overzicht.
HAK 26

Hoe zit het met gewasbescherming?

HAK werkt volgens het principe van “De Groene Keuken”, dat betekent dat we groenten en peulvruchten telen en verwerken met minimale toevoegingen, zo puur mogelijk. Directeur Landbouw en Inkoop “Adri den Dekker” legt in dit filmpje o.a. uit hoe belangrijk de bodem is voor HAK en dat aandacht voor de bodem er mede voor zorgt dat er minimale gewasbeschermingsmiddelen nodig zijn.