Welke toevoegingen zitten waarin?

HAK werkt volgens het principe van De Groene Keuken, dat betekent dat we groenten en peulvruchten telen en verwerken met minimale toevoegingen, zo puur mogelijk. Desalniettemin kiest HAK in enkele situaties voor het gebruik van een toevoeging zoals een beetje zout of suiker voor de smaak of een E-nummer voor bijvoorbeeld een stabieler product.

Wil je exact weten, aan welke groenten, peulvruchten of appelmoes, zout, suiker of e-nummers zijn toegevoegd, bekijk dan dit overzicht.

4 x HAK 0 groene cap 100 brbo 1 2

Meer Pottenkijkers

HAK Spinazie 1 van 6

Teelt HAK biologisch?

Bekijk welke keuze HAK maakt op het gebied van biologisch telen en de samenwerking met stichting Veldleeuwerik: een stichting gericht op het verduurzamen van de teelt waarbij het ons doel is om de bodem optimaal gezond te maken als basis voor een verantwoorde teelt (meer informatie op www.veldleeuwerik.nl) .
Pottenkijkers 4

Houdbaar gemaakt zonder conserveringsmiddelen

Aan HAK groenten in een pot worden geen conserveringsmiddelen toegevoegd. Ze worden in het seizoen geoogst en daarna door middel van hitte (en vacuĆ¼m) houdbaar gemaakt in glazen potten middels een soort 'wecktechniek'.

Waarom heeft HAK een fieldmanager?

Marko is de fieldmanager bij HAK. Bekijk in dit filmpje wat Marko dagelijks doet en waarom dit van belang is.