Wanneer worden de groenten van HAK geoogst?

De groenten van HAK worden in het seizen geoogst en daarna door middel van hitte (en vacuüm) houdbaar gemaakt in glazen potten middels een soort wecktechniek. Maar wat is nu “in het seizoen”? Bekijk de HAK oogstkalender en ontdek exact wanneer we welke groenten oogsten en vervolgens snel verwerken.

Oogstkalender

Meer Pottenkijkers

Waarom heeft HAK een fieldmanager?

Marko is de fieldmanager bij HAK. Bekijk in dit filmpje wat Marko dagelijks doet en waarom dit van belang is.

Hoe zit het nu met E-nummers?

Manager Productontwikkeling “Ilse van der Voort” legt uit dat HAK haar groenten bereidt met minimale toevoegingen, zo puur mogelijk. Desalniettemin kiest HAK in sommige situaties voor het gebruik van een toevoeging. Ze legt uit welke situaties dit zijn en waarom dit zo is. Wil je exact weten in welke producten HAK een E-nummer gebruikt en welke? Klik dan hier voor het volledige overzicht.