Houdbaar gemaakt zonder conserveringsmiddelen

Aan HAK groenten in een pot worden geen conserveringsmiddelen toegevoegd. Ze worden in het seizoen geoogst en daarna door middel van hitte (en vacuüm) houdbaar gemaakt in glazen potten middels een soort 'wecktechniek'.

Doordat in de fabriek onder hoge druk wordt geweckt, stijgt de temperatuur tot boven de 100 graden, hierdoor weck je korter dan wat men vroeger thuis gewend was. Het bijkomende voordeel hiervan is: 100% voedselveiligheid, meer structuur en bite en het nakoken voor bereiding is niet meer nodig.

Eigenlijk wecken 2.0 dus!

Pottenkijkers 4

Meer Pottenkijkers

Image 2018 08 09 1

Pottenkijkersdag, ontdek hoe het écht zit!

Regelmatig organiseren we bij HAK Pottenkijkersdagen. Mensen mogen op deze dag komen kijken hoe het er bij HAK aan toe gaat. Hiermee wil HAK transparant zijn naar haar consumenten. Benieuwd hoe zo'n dag eruit ziet? Lees dan snel verder!

Waarom werkt Herman samen met HAK?

Nieuwsgierig waarom Chef Kok Herman den Blijker samenwerkt met HAK? Bekijk de video en Herman vertelt het je graag!
360 Tourtje Jatoch 1

360-graden tour door de HAK fabriek

Zo transparant als de glazen pot, zo doorzichtig wil HAK ook zijn op het gebied van groenteteelt- en verwerking. Via deze 360-graden tour, kan je zelf door de fabriek lopen en ontdek je hoe rode kool met appel door HAK wordt gemaakt.