Hoe worden groenten van HAK houdbaar gemaakt?

De HAK-fabriek in het Noord-Brabantse Giessen is eigenlijk een soort grote Weckfabriek. De groenten worden er houdbaar gemaakt volgens het authentieke concept van verhitten en vacuüm. Er komen geen conserveringsmiddelen aan te pas. Directeur Productie “Koos van Leeuwen” legt stap voor stap uit hoe de groenten houdbaar worden gemaakt.

Meer Pottenkijkers

Waarom heeft HAK een fieldmanager?

Marko is de fieldmanager bij HAK. Bekijk in dit filmpje wat Marko dagelijks doet en waarom dit van belang is.

Hoe zit het nu met suiker?

Groenten bevatten van nature suiker. De meeste groenten van HAK bevatten verder geen toegevoegd suiker. Manager Productontwikkeling Ilse van der Voort legt uit hoe je kan zien hoeveel suiker een potje HAK groenten van nature bevat en hoe je ziet of er eventueel suiker is toegevoegd.
Groepsfoto Pottenkijkersdag 2018

Pottenkijkersdag, ontdek hoe het écht zit!

Elk jaar organiseert HAK een aantal Pottenkijkersdagen. Mensen mogen op deze dag komen kijken hoe het er bij HAK aan toe gaat. Hiermee wil HAK transparant zijn naar haar consumenten. Benieuwd hoe zo'n dag eruit ziet? Lees dan snel verder!