Over Hak

Over ons

Over HAK

In de afgelopen jaren groeide HAK van een traditionele conservenproducent in de Benelux naar een merkenbedrijf in plantaardige voeding, actief in Noordwest Europa.

In ons uitgebreide assortiment vind je producten die lekker, gezond en makkelijk klaar te maken zijn, met natuurlijke ingrediënten.

Gezondheid en duurzaamheid zijn vertrouwde begrippen binnen HAK. Al sinds de oprichting in 1952 zit dit verankerd in ons bedrijfs-dna. Het motto van de familie Hak was ‘leven uit afhankelijkheid’, en dat geldt tot op de dag van vandaag. Het principe van wederkerigheid en respect voor mens en natuur staat centraal bij alles wat we doen.

HAK Spinazie 1 van 6

De Groene Keuken van HAK

Als groot groentemerk is het onze missie om zoveel mogelijk mensen te helpen meer groenten en peulvruchten te eten – op ieder moment van de dag. In de Groene Keuken van HAK laten we concreet zien wat we doen om onze missie te bereiken. Bekijk de Groene Keuken van HAK.

Wij werken met o.a. deze leveranciers gezamenlijk aan onze missie om mensen te helpen meer groenten en peulvruchten te eten en lokaal duurzaam te telen.