Over Hak

Werken Bij

HAK als werkgever

Een prettige en plezierige werkomgeving geeft energie en voldoening. We vinden het dan ook heel belangrijk dat onze medewerkers plezier hebben in hun werk en zich op de werkvloer veilig en gezond voelen. We zijn trots op alle medewerkers. HAK heeft een unieke cultuur, die zich uit in betrokken medewerkers die staan voor kwaliteit. Belangrijke andere pijlers zijn veiligheid en gezondheid, waardering voor elkaar en het nemen van eigen verantwoordelijkheid.

De mensen van HAK: lekker divers

De diversiteit van HAK zie je terug in de verschillende achtergronden en culturen van onze medewerkers, in talent en ervaring. Bij HAK ben je welkom, wie je ook bent of waar je vandaan komt. Bij de werving en selectie van nieuwe collega’s kijken we naar ieders kwaliteiten en unieke eigenschappen die nodig zijn voor de specifieke rol die zij gaan vervullen binnen HAK. Wij streven naar een zo divers mogelijke samenstelling van ons personeelsbestand. Wij zijn ervan overtuigd dat dit leidt tot het beste resultaat voor HAK en de impact die we maken op de maatschappij. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de vertegenwoordiging van diverse leeftijdscategorieën, afspiegeling man / vrouw, culturele verschillen, seksuele geaardheid en alle andere verschillen die een mens uniek maakt.

Ook kijken we gericht naar inclusief werken bij HAK. We onderzoeken mogelijkheden voor medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt en denken mee om ze, indien nodig, op een andere wijze op te leiden waardoor ook zij in hun kracht komen te staan.

HAK staat voor kwaliteit, niet alleen met haar lekkere en natuurlijke producten maar ook in de zorg en aandacht voor onze medewerkers.