Geen Week voorbij zonder Bonen erbij!

Elke week bonen op het menu is hartstikke gezond, makkelijk en lekker!

HAK start een nieuwe campagne genaamd “Geen week voorbij zonder bonen erbij” en spoort heel Nederland aan om elke week bonen aan de maaltijd toe te voegen. Ondanks dat de trend van plantaardig eten nog steeds groeiende is, is het voor veel mensen nog best lastig om bonen in de wekelijkse eetroutine te integreren. Men weet niet hoe je makkelijk en lekker met bonen kan koken.

HAK neemt hierin de voortrekkersrol en schaalt haar bonenmissie op door heel Nederland wekelijks te laten zien, met behulp van topkok Herman den Blijker en een vijftal foodbloggers, hoe veelzijdig en lekker bonen zijn.

Kidneybonen13

HAK oogst kidneybonen!

HAK teelt het liefst al haar groenten `lekker dichtbij`. De kidneyboon die normaalgesproken veelal in Noord-Amerika wordt geteeld en geoogst, blijkt ook goed te gedijen in Zeeuws-Vlaanderen. De proef maakt onderdeel uit van een reeks tests met de teelt van exotische bonensoorten in Nederland. Op deze manier wil HAK nog meer peulvruchten dichtbij huis produceren.

”Live” Pottenkijken bij HAK

Op 4 en 5 juli was het weer zover. Toen kwam een groep consumenten ontdekken hoe het nu écht zit met groenten in pot.
Image 2018 06 21

Nieuw! Grove Moes 0%

Zelfgemaakte appelmoes is heerlijk, maar toch altijd even een werkje. HAK introduceert daarom Grove Moes 0%: een friszoete appelmoes zonder toegevoegd suiker met een een grovere textuur die smaakt als thuisgemaakt. Grove Moes 0% is verkrijgbaar in de smaken appel, appel/peer en appel/kaneel.