”Live” Pottenkijken bij HAK

Op 4 en 5 juli was het weer zover. Toen kwam een groep consumenten ontdekken hoe het nu écht zit met groenten in pot.

Op 4 juli ontvingen we de klanten van supermarktketen Hoogvliet en op 5 juli de geselecteerde winnaars van de HAK Pottenkijkers-oproep. Deze Pottenkijkers werden ontvangen bij HAK in Giessen en doorliepen het volgende programma:

  • Een bezoek aan het doperwten veld waar ze zelf oogsten
  • Een weckworkshop hoe die leert hoe je deze doperwtjes nu lekker houdbaar kan maken
  • Een rondleiding aan de HAK-fabriek om te zien hoe HAK dit “in het groot”doet

Wil jij ook weten hoe het nu echt zit met groenten in pot? Bekijk alle filmpjes op www.HAK.nl/pottenkijkers of houd Facebook en de website in de gaten voor de volgende uitnodiging om "Live" te komen "Pottenkijken" bij HAK.

Image 2018 06 29

Iconische HAK-pot in een nieuw jasje gestoken

Het complete HAK-assortiment is voorzien van een vernieuwd logo en volledig nieuwe etiketten. Uitgangspunten bij het nieuwe design zijn optimale zichtbaarheid van de groenten in de pot en ‘no-nonsense, terug naar de basis’. Precies de tijdsgeest van nu. Geen onnatuurlijke elementen, alleen natuurlijke kleuren. Voor het etiket is gekozen voor een minimalistisch design met maximale zichtbaarheid en optimale versbeleving van het product.

Geen Week voorbij zonder Bonen erbij!

Elke week bonen op het menu is hartstikke gezond, makkelijk en lekker!
Kidneybonen13

HAK oogst kidneybonen!

HAK teelt het liefst al haar groenten `lekker dichtbij`. De kidneyboon die normaalgesproken veelal in Noord-Amerika wordt geteeld en geoogst, blijkt ook goed te gedijen in Zeeuws-Vlaanderen. De proef maakt onderdeel uit van een reeks tests met de teelt van exotische bonensoorten in Nederland. Op deze manier wil HAK nog meer peulvruchten dichtbij huis produceren.