7 lekkere, snelle en gezonde maaltijden om tentamenstress te verminderen!

Zit jij midden in je tentamens? Of heb je gewoon niet veel tijd en zin om te koken. HAK heeft 7 lekkere, gezonde maar vooral snelle recepten op een rijtje gezet om jou een handje te helpen! Zo eet je toch gezond tijdens deze drukke periode.

1. Supersnelle Indiase Linzencurry

Het eerste recept is een supersnelle en lekkere Indiase curry met de Linzencurryschotel van HAK. Je kan er ook nog een lekkere salade bij maken.

2. Mexicaanse Tortilla met bonenschotel erbij

Het tweede recept is de Mexicaanse Tortilla met de bonenschotel van HAK. Een lekkere maaltijd die ook vegetarisch kan worden bereidt.

3. Doperwtjes met vlinderpasta en pesto!

Het derde recept is een heerlijke vlinderpasta met doperwtjes van HAK en pesto. Ooit weleens pasta pesto met doperwtjes gegeten?

4. Quinoa met doperwten linzen, mais mix.

Het vierde recept is quinoa met doperwten, linzen, mais mix. Net even wat anders, maar toch heel lekker!

5. Salade met zwarte bonen, kip en avocado

Het vijfde recept is een salade met zwarte bonen van HAK, kip en avocado. Hiermee heb je in 10 min. een frisse avondmaaltijd.

6. Supersnelle volkoren couscous met kikkererwten, linzen of kidneybonen

Het zesde recept is de supersnelle volkoren couscous. Kies zelf of je onze kikkererwten, linzen of kidneybonen toevoegt!

7. Chili sin carne met Kidneybonen Chili schotel van HAK

Het zevende recept is de Chili sin carne met de Kidneybonen Chili schotel van HAK. Met deze maaltijd leg je sowieso een goede bodem!

Image 2018 06 29

Iconische HAK-pot in een nieuw jasje gestoken

Het complete HAK-assortiment is voorzien van een vernieuwd logo en volledig nieuwe etiketten. Uitgangspunten bij het nieuwe design zijn optimale zichtbaarheid van de groenten in de pot en ‘no-nonsense, terug naar de basis’. Precies de tijdsgeest van nu. Geen onnatuurlijke elementen, alleen natuurlijke kleuren. Voor het etiket is gekozen voor een minimalistisch design met maximale zichtbaarheid en optimale versbeleving van het product.
Kidneybonen13

HAK oogst kidneybonen!

HAK teelt het liefst al haar groenten `lekker dichtbij`. De kidneyboon die normaalgesproken veelal in Noord-Amerika wordt geteeld en geoogst, blijkt ook goed te gedijen in Zeeuws-Vlaanderen. De proef maakt onderdeel uit van een reeks tests met de teelt van exotische bonensoorten in Nederland. Op deze manier wil HAK nog meer peulvruchten dichtbij huis produceren.
Image 2018 06 21

Nieuw! Grove Moes 0%

Zelfgemaakte appelmoes is heerlijk, maar toch altijd even een werkje. HAK introduceert daarom Grove Moes 0%: een friszoete appelmoes zonder toegevoegd suiker met een een grovere textuur die smaakt als thuisgemaakt. Grove Moes 0% is verkrijgbaar in de smaken appel, appel/peer en appel/kaneel.