Maikel Jongenelis nieuwe CFO van HAK

Maikel Jongenelis (33, foto) heeft per 1 oktober 2021 CFO Lizet Friesen-Leibbrandt opgevolgd als CFO.

Giessen – 5 oktober 2021 | Maikel Jongenelis (33, foto) heeft per 1 oktober 2021 CFO Lizet Friesen-Leibbrandt opgevolgd als CFO. Hij trad in 2018 bij de groentefabrikant in dienst als financieel manager en heeft de afgelopen vier jaar nauw samengewerkt met Friesen die per 1 oktober 2021 in dienst is getreden bij IDH, The Sustainable Trade Initiative.

Maikel Jongenelis, sinds mei 2018 Finance Manager bij HAK, heeft inmiddels de werkzaamheden en verantwoordelijkheden die met zijn nieuwe CFO rol samenhangen geruisloos kunnen overnemen. Voordat hij bij HAK in dienst kwam, werkte hij bij EY Accountants (2010-2017). In 2014 studeerde hij af aan Nyenrode Business University als Register Accountant (RA), waarna hij in 2017 zijn praktijkopleiding bij de NBA afrondde.

HAK CEO Timo Hoogeboom is heel content dat Maikel de werkzaamheden van Lizet wilde overnemen. "Ze hebben beiden nauw samengewerkt en het afgelopen half jaar is hij voorbereid als interne opvolger van Lizet. Maikel kent alle ins en outs van ons bedrijf en is de juiste persoon om de komende jaren onze plantaardige strategie in Europa versneld uit te bouwen", aldus Hoogeboom.

Maikel Jongenelis zegt over zijn nieuwe CFO rol: "De komende jaren staan er belangrijke projecten op stapel die HAK naar een volgend niveau zullen gaan brengen in haar missie om meer mensen te helpen groenten en peulvruchten te eten. In mijn nieuwe rol als CFO is het een geweldige uitdaging dat ik mede aan de basis van deze aankomende veranderingen mag staan om met de organisatie te werken aan verdere groei, digitalisering en professionalisering.''

Maikel Jongenelis is getrouwd, heeft twee kinderen en is fervent golfer en hockeyer.

Fotobijschrift: Maikel Jongenelis (33) is met ingang van 1 oktober 2021 de nieuwe CFO van groentefabrikant HAK.

Noot voor de redactie

Bij gebruik van bovenstaande gegevens graag altijd de naam HAK als bronvermelding toevoegen

(Los) beeldmateriaal is in hoge resolutie te downloaden in de persruimte op de website van HAK www.hak.nl/pers/beeldbank/misc

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

HAK BV

Nicole Freid, tel. 0183 44 66 34, e-mail: nicole.freid@hak.nl

HAK Fresh Salad Pots Italiaanse en Griekse Salade 1

HAK Fresh breidt supermarktaanbod uit met verse salades met gegrilde groenten

Naast ovengroenten nu ook salades in de (online) schappen van Picnic
Image 2018 07 11 1

HAK test teelt kidneybonen op Nederlandse grond

Groentefabrikant HAK heeft begin oktober kidneybonen geoogst op Nederlandse grond.