Over Hak

Werken Bij

Terug naar overzicht

Stagiaire Productontwikkeling (per 1 februari 2022)

Afdeling: Marketing & Innovatie

De missie van HAK is helder: iedereen elke dag helpen meer groenten en peulvruchten te eten door het lekkerder en gemakkelijker te maken met ingrediënten uit onze Groene Keuken. Onze ambitie is om internationaal te groeien naar hét merkenbedrijf in eerlijke & gezonde voeding op basis van groenten en peulvruchten. Kwaliteit, ondernemerschap en innovatie staan daarbij hoog in het vaandel.

Opdracht

Heb jij altijd al ervaring willen opdoen bij productontwikkeling en innovatie van een bekend en oer Hollands A-merk? Dan is dit jouw kans! Voor onze afdeling Marketing & Innovatie zijn wij gedurende het hele jaar op zoek naar enthousiaste stagiaires met een HBO / WO opleiding voedings- of levensmiddelentechnologie. Je maakt onderdeel uit van het innovatieteam van HAK, waar je de dagelijkste praktijk ondersteunt en vol mee draait in de dynamiek. Je werkt mee aan diverse interessante productontwikkelings- en productoptimalisatieprojecten. Hierdoor doe je een waardevolle leerervaring op die je zeker gaat helpen om je CV en je expertise nu al te versterken. Naast deze ervaring bieden wij de tijd en mogelijkheden om interessante onderzoeken of afstudeeropdrachten te volbrengen.

Naar wie zijn wij op zoek

  • Je hebt een passie voor food!
  • Je houdt ervan je handen uit de mouwen te steken
  • Je levert een actieve bijdrage in de bestaande en nieuwe projecten op het gebied van productontwikkeling en innovaties
  • Je werkt nauwkeurig en hebt goede projectmanagement vaardigheden
  • Verder houd je van het werken in een team en bent communicatief

Wat hebben wij te bieden

  • Afwisselende en brede opdrachten waarmee je veel ervaring opdoet
  • Werken voor een sterk A-merk
  • Zelfstandigheid
  • Begeleiding door ervaren productontwikkelaars
  • Ruimte voor een eventuele afstudeeropdracht of onderzoek (dit is overigens geen must)

Van geïnteresseerde kandidaten ontvangen wij graag een CV en een korte motivatie. Deze kan gericht worden aan P&O@hak.nl.

Hartelijk dank voor uw sollicitatie. U hoort zo spoedig mogelijk iets van ons.

Met vriendelijke groet,

Afdeling P&O,

HAK BV

HAK aanvaardt geen ongevraagde hulp van intermediairs/ uitzendbureaus of andere derden voor deze vacature. Toegestuurde cv's (in welke vorm dan ook) door genoemde partijen aan enige medewerker van HAK zonder geldige schriftelijke zoekopdracht van HR Directeur Femke Berendsen worden beschouwd als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding zijn verschuldigd in geval een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd.