Over Hak

Werken Bij

Terug naar overzicht

Stagiaire Marketing & Innovatie (va. sept 2020)

Afdeling: Marketing

Als marktleider van de Benelux heeft HAK de ambitie om binnen Noord-West Europa te groeien naar hét merkenbedrijf in eerlijke & gezonde voeding op basis van groenten en peulvruchten. Al meer dan 65 jaar verwerkt en verkoopt HAK groenten en peulvruchten, met als missie altijd en overal mensen helpen om meer groenten en peulvruchten te eten door het gemakkelijk en lekker te maken.

Opdracht

Altijd al ervaring willen opdoen bij een bekend en oer Hollands A-merk, dit is jouw kans! Voor onze afdeling Marketing & Innovatie zijn wij gedurende het hele jaar op zoek naar enthousiaste stagiaires met een Commerciële HBO / WO opleiding. Je maakt onderdeel uit van het marketing & innovatie team waar je de dagelijkse praktijk ondersteunt en vol mee draait in de dynamiek. Je werkt mee aan diverse interessante marketing & innovatie projecten, die in 2020 gepland staan! Hierdoor doe je een waardevolle leerervaring op die je zeker gaat helpen om je CV en je expertise nu al te versterken. Naast deze ervaring bieden wij de tijd en mogelijkheden om interessante onderzoeken of afstudeeropdrachten te volbrengen.

Naar wie zijn wij op zoek

  • Je hebt een passie voor marketing, communicatie en/of innovatie.
  • Je houdt ervan je handen uit de mouwen te steken en hebt een goed verstand gecombineerd met een gezond pragmatisme.
  • Je houdt ervan resultaten te boeken en rust dan ook niet voordat het werk op de goede manier gedaan is.
  • Je werkt zeer nauwkeurig en hebt goede projectmanagement vaardigheden.
  • Verder houd je van het werken in een team en bent communicatief.

Wat hebben wij te bieden

  • Afwisselende en brede opdrachten waarmee je veel ervaring opdoet
  • Werken voor een sterk A-merk
  • Zelfstandigheid
  • Begeleiding door ervaren marketeers
  • Ruimte voor een eventuele afstudeeropdracht of onderzoek (dit is overigens geen must

Iedereen die geïnteresseerd is in deze uitdagende functie en voldoet aan de gestelde eisen kan zijn of haar reactie sturen aan Femke Berendsen, HR Manager, femke.berendsen@hak.nl. Voor meer informatie over deze vacature kan contact opgenomen worden met afdeling P&O, 06-22743210.

HAK veld background
Gedurende mijn stageperiode geeft HAK mij écht een kijkje achter de schermen. Ik leer veel van de verschillende marketingfuncties, heb eigen verantwoordelijkheden en krijg de vrijheid om mijn eigen ideeën te uiten! Ik ben super blij dat ik mijn stage bij HAK mag doen! Lisette Marketing stagiaire (aug '19 - jan '20)

Hartelijk dank voor uw sollicitatie. U hoort zo spoedig mogelijk iets van ons.

Met vriendelijke groet,

Femke Berendsen,
HR Manager

HAK aanvaardt geen ongevraagde hulp van intermediairs/ uitzendbureaus of andere derden voor deze vacature. Toegestuurde cv's (in welke vorm dan ook) door genoemde partijen aan enige medewerker van HAK zonder geldige schriftelijke zoekopdracht van HR Manager Femke Berendsen worden beschouwd als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding zijn verschuldigd in geval een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd.