Over Hak

Werken Bij

Terug naar overzicht

Stage Finance (vanaf sept 2020)

Afdeling: Finance

Stage Finance (AO/IC)

Periode : 1 september 2020 t/m januari 2021

Als marktleider van de Benelux heeft HAK de ambitie om binnen Noord-West Europa te groeien naar hét merkenbedrijf in eerlijke & gezonde voeding op basis van groenten en peulvruchten. Al meer dan 65 jaar verwerkt en verkoopt HAK groenten en peulvruchten, met als missie altijd en overal mensen helpen om meer groenten en peulvruchten te eten door het gemakkelijk en lekker te maken.

Altijd al ervaring willen opdoen bij een bekend en oer Hollands A-merk, dit is jouw kans! Voor onze afdeling Finance zijn wij op zoek naar enthousiaste stagiaire met een Financiële HBO / WO opleiding. Je maakt onderdeel uit van het Finance team.

Opdracht

Ter voorbereiding op de implementatie van een nieuw ERP-pakket moeten de processen organisatie breed (HAK B.V.) in kaart worden gebracht. De AO (administratieve organisatie) / IC (interne controle) over alle bedrijf kritische processen moet uitgewerkt worden en waar nodig worden geoptimaliseerd. Naast het in kaart brengen van de processen is er dus ook ruimte voor het aandragen van procesverbeteringen welke bijdragen aan een efficiëntere bedrijfsvoering en soepelere implementatie van een nieuwe ERP-pakket.

Naar wie zijn wij op zoek

• Je hebt affiniteit met inrichten/in kaart brengen van AO/IC;

• Je bent communicatief vaardig om middels interviews samen met de kern gebruikers van de kritische processen in kaart te brengen;

• Je kunt zelfstandig werken en bent zeer nauwkeurig en gestructureerd en hebt goede projectmanagement vaardigheden;

• Je houdt er van procesverbeteringen te identificeren die bijdragen aan een efficiëntere bedrijfsvoering.

Wat hebben wij te bieden

• Werken voor een sterk A-merk

• Uitdagende opdracht in een organisatie met korte lijnen

• Zelfstandigheid

• Begeleiding door ervaren medewerkers

Van geïnteresseerde kandidaten ontvangen wij graag een CV en een korte motivatie. Deze kan gericht worden aan Femke Berendsen, Manager P&O, femke.berendsen@hak.nl.