Over Hak

Werken Bij

Terug naar overzicht

Medewerker Kwaliteit

Afdeling: Kwaliteit

Als marktleider van de Benelux heeft HAK de ambitie om binnen Noord-West Europa te groeien naar hét merkenbedrijf in eerlijke & gezonde voeding op basis van groenten en peulvruchten. Al meer dan 65 jaar verwerkt en verkoopt HAK groenten en peulvruchten, met als missie om mensen te helpen meer groenten en peulvruchten te eten door het gemakkelijk en lekker te maken. Kwaliteit, ondernemerschap en innovatie staan daarbij hoog in het vaandel.

De organisatie kenmerkt zich door innovatie, kwaliteit, openheid en betrokken medewerkers. Binnen HAK werken dagelijks ongeveer 150 medewerkers aan een kwalitatief lekker en gezond product in gemotiveerde en enthousiaste teams.

Voor de afdeling Kwaliteit binnen HAK zijn wij op zoek naar een nieuwe enthousiaste medewerker Kwaliteit met de focus op QA.

Ga jij altijd voor de beste kwaliteit, ben jij proactief en wil je deel uitmaken van het kwaliteitsteam van HAK? Dan hebben wij een uitdagende functie voor jou!

In jouw rol geef je uitvoering aan verschillende kwaliteitswerkzaamheden waaronder het beheer van etiketten en specificaties en lever je jouw bijdrage aan diverse projecten binnen Kwaliteit op het gebied van QA en Arbo.

Ben jij die medewerker Kwaliteit, die wij zoeken? Dan komen wij graag met jou in contact!

KERNACTIVITEITEN:

  • Beheren en onderhouden van product- en processpecificaties;
  • Zorgen dat de etikettering van nieuwe en vernieuwde producten inhoudelijk kloppen en aan de wettelijke eisen voldoen;
  • Controle op de naleving van instructies en procedures (interne audits);
  • Controleren en valideren van de kwaliteitsgegevens van leveranciers;
  • Mede voorbereiden, uitvoeren en geven van advies in projecten waaraan wordt deelgenomen;
  • Klantaanvragen behandelen en verwerken in klant specifieke systemen zoals bijvoorbeeld SIM en Trace One;
  • Het (mede) opstellen en uitvoeren van de risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E);
  • Arbomeldpunt zijn voor gevaarlijke situaties, (bijna) incidenten en andere Arbo aangelegenheden.

ERVARING:

  • HAS Levensmiddelentechnologie of gelijkwaardig;
  • Ervaring in een kwaliteitsfunctie in een food productie omgeving;
  • Kennis van levensmiddelenwetgeving, certificering en voedselveiligheid (HACCP);
  • Ervaring met specificatiebeheer en etiketteerwetgeving;
  • Goede communicatieve vaardigheden, zowel in woord als geschrift;
  • Goede kennis van het Microsoft Office pakket.

PERSOONLIJKSHEIDSKENMERKEN:

  • Kwaliteitsgericht Communicatief sterk en neemt graag het initiatief
  • Vakkennis Accuraat
  • Zelfstandig Gestructureerd
  • Kritisch Team player.

Iedereen die geïnteresseerd is in deze uitdagende functie en voldoet aan de gestelde eisen kan zijn of haar reactie sturen aan Femke Berendsen, HR directeur, femke.berendsen@hak.nl. Voor meer informatie over deze vacature kan contact opgenomen worden met afdeling HR, 0183-446641.

Hartelijk dank voor uw sollicitatie. U hoort zo spoedig mogelijk iets van ons.

Met vriendelijke groet,

Femke Berendsen,
HR Manager

HAK aanvaardt geen ongevraagde hulp van intermediairs/ uitzendbureaus of andere derden voor deze vacature. Toegestuurde cv's (in welke vorm dan ook) door genoemde partijen aan enige medewerker van HAK zonder geldige schriftelijke zoekopdracht van HR Manager Femke Berendsen worden beschouwd als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding zijn verschuldigd in geval een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd.