Over Hak

Werken Bij

Terug naar overzicht

Operator bij HAK

Afdeling: Productie

Operator bij HAK

Altijd al willen werken bij het grootste groentemerk van de Benelux, dan is dit jouw kans!

Wie kent ze niet: de stazakken en potten van het bekende merk HAK met groenten en bonen, appelmoes en rode kool. De producten van HAK staan altijd voor kwaliteit en liggen dagelijks op het bord bij miljoenen consumenten in Nederland, België en Duitsland. Aan jou de schone taak om hier als allround operator jouw bijdrage aan te leveren!

Een zelfsturend schip. Zo noemen we de afdeling productie bij HAK. Iedereen heeft een taak binnen het schip en jouw taak ligt bij de productielijnen. Zeer belangrijk werk, want gebeurt dit niet goed, dan hebben heel veel Nederlanders geen lekkere groenten, bonen of appelmoes van HAK op hun bord. Het is ons kent ons binnen HAK. Wij zijn ondernemend, betrokken en werken in hechte teams.

Dit zijn jouw werkzaamheden als operator bij HAK:

 • Opstarten en begeleiden van diverse productielijnen;
 • Kwaliteitscontroles uitvoeren. De appelmoes en groenten bijvoorbeeld moeten altijd dezelfde smaak en kwaliteit hebben. Dit controleer jij met uiterste precisie;
 • Ombouwen van de productielijnen en eerstelijns onderhoud uitvoeren;
 • En binnen ons foodbedrijf hanteren wij in het kader van hygiëne en voedselveiligheid de hoogste kwaliteitsnormen. Dus het reinigen tijdens en na de productie hoort bij jouw verantwoordelijkheden.

Je verricht jouw werkzaamheden bij HAK:

 • In een ver geautomatiseerd proces, waarbij kennis en kunde van de Operator cruciaal is in relatie tot de techniek van de machine;
 • In teams die met elkaar samenwerken en elkaar helpen daar waar nodig;
 • In een goede onderlinge sfeer waar buiten het werk ook jaarlijkse uitjes en het personeelsfeest worden georganiseerd.

Over HAK

Wij zijn HAK. Wij helpen mensen in heel Nederland maar ook België en Duitsland meer groenten en peulvruchten te eten. In stazak en in pot. En dit doen we samen met ons boegbeeld, de bekende TV kok Herman den Blijker, in de vele reclames op televisie.

We zijn een oer-Hollands bedrijf in Giessen. Hier verwerken wij lekkere kwaliteitsgroenten en peulvruchten in allerlei producten op basis van 100% natuurlijke ingrediënten. We werken duurzaam en zijn transparant. Miljoenen stazakken en potten HAK worden niet zomaar gemaakt. Dat vereist samenwerking en samenwerken is dus ook wat we doen. Binnen de afdeling productie werken vaste medewerkers en flexkrachten. Het verschil met andere foodbedrijven? Wij draaien maximale constante kwaliteit en zijn innovatief. Iedere dag is anders bij HAK. De verschillende groenten worden verwerkt op het moment dat ze van het land komen en dat is voor iedere groente op een ander moment. We werken dan ook met veel verschillende voorbewerkingslijnen en dat maakt het werk afwisselend en uitdagend.

Dit breng je mee als operator bij HAK

Ken jij het tv-programma “How It’s Made”? Je kunt het iedere dag live meemaken, hier bij HAK. Supergaaf en met jouw leergierige persoonlijkheid zorg jij ervoor dat je jezelf de komende jaren verder ontwikkelt bij HAK.

Jouw cv:

 • Je hebt een vakgerichte technische opleiding en relevante werkervaring;
 • Je vindt productielijnen optimaliseren en verbeteren fantastisch;
 • Werken in (een hele gunstige) 3-ploegendienst vind jij fijn.
 • Je bent een teamspeler en wil bijdragen aan het maken van een kwaliteitsproduct dat dagelijks op het bord van miljoenen consumenten ligt.

Dit bieden we je als operator bij HAK

 • Salaris van minimaal EUR 2.300 en maximaal EUR 3.000 bruto per maand inclusief ploegentoeslag, volgens de cao voor de groente en fruitverwerkende industrie, afhankelijk van relevante opleiding en werkervaring;
 • Jaarcontract met uitzicht op een vast contract;
 • Eindejaarsuitkering;
 • Reiskostenvergoeding en een collectieve zorgverzekering;
 • 25 vakantiedagen en 9,5 ADV dagen;
 • Doorgroei- en opleidingsmogelijkheden;
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • Meewerken om ons A-merk nóg verder uit te breiden!

Iedereen die geïnteresseerd is in deze uitdagende functie en voldoet aan de gestelde eisen kan zijn of haar reactie sturen aan Femke Berendsen, HR Directeur, femke.berendsen@hak.nl. Voor meer informatie over deze vacature kan contact opgenomen worden met afdeling P&O, 06-22743210.

Hartelijk dank voor uw sollicitatie. U hoort zo spoedig mogelijk iets van ons.

Met vriendelijke groet,

Afdeling P&O,
HAK B.V.


HAK aanvaardt geen ongevraagde hulp van intermediairs/ uitzendbureaus of andere derden voor deze vacature. Toegestuurde cv's (in welke vorm dan ook) door genoemde partijen aan enige medewerker van HAK zonder geldige schriftelijke zoekopdracht van HR Directeur Femke Berendsen worden beschouwd als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding zijn verschuldigd in geval een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd.