Over Hak

Vacatures

Terug naar overzicht

Operator bij HAK

Afdeling: Productie

Operator bij HAK

Altijd al willen werken bij het grootste groentemerk van de Benelux, dan is dit jouw kans!

Wie kent ze niet: de stazakken en potten van het bekende merk HAK met groenten en bonen, appelmoes en rode kool. De producten van HAK staan altijd voor kwaliteit en liggen dagelijks op het bord bij miljoenen consumenten in Nederland, België en Duitsland. Aan jou de schone taak om hier als allround operator jouw bijdrage aan te leveren!

Een zelfsturend schip. Zo noemen we de afdeling productie bij HAK. Iedereen heeft een taak binnen het schip en jouw taak ligt bij de productielijnen. Zeer belangrijk werk, want gebeurt dit niet goed, dan hebben heel veel Nederlanders geen lekkere groenten, bonen of appelmoes van HAK op hun bord. Het is ons kent ons binnen HAK. Wij zijn ondernemend, betrokken en werken in hechte teams.

Dit zijn jouw werkzaamheden als operator bij HAK:

 • Opstarten en begeleiden van diverse productielijnen;
 • Kwaliteitscontroles uitvoeren. De appelmoes en groenten bijvoorbeeld moeten altijd dezelfde smaak en kwaliteit hebben. Dit controleer jij met uiterste precisie;
 • Ombouwen van de productielijnen en eerstelijns onderhoud uitvoeren;
 • En binnen ons foodbedrijf hanteren wij in het kader van hygiëne en voedselveiligheid de hoogste kwaliteitsnormen. Dus het reinigen tijdens en na de productie hoort bij jouw verantwoordelijkheden.

Over HAK

Wij zijn HAK. Wij helpen mensen in heel Nederland maar ook België en Duitsland meer groenten en peulvruchten te eten. In stazak en in pot. En dit doen we samen met ons boegbeeld, de bekende TV kok Herman den Blijker, in de vele reclames op televisie.

We zijn een oer-Hollands bedrijf in Giessen. Hier verwerken wij lekkere kwaliteitsgroenten en peulvruchten in allerlei producten op basis van 100% natuurlijke ingrediënten. We werken duurzaam en zijn transparant. Miljoenen stazakken en potten HAK worden niet zomaar gemaakt. Dat vereist samenwerking en samenwerken is dus ook wat we doen. Binnen de afdeling productie werken vaste medewerkers en flexkrachten. Het verschil met andere foodbedrijven? Wij draaien maximale constante kwaliteit en zijn innovatief. Iedere dag is anders bij HAK. De verschillende groenten worden verwerkt op het moment dat ze van het land komen en dat is voor iedere groente op een ander moment. We werken dan ook met veel verschillende voorbewerkingslijnen en dat maakt het werk afwisselend en uitdagend.

Dit breng je mee als operator bij HAK

Ken jij het tv-programma “How It’s Made”? Je kunt het iedere dag live meemaken, hier bij HAK. Supergaaf en met jouw leergierige persoonlijkheid zorg jij ervoor dat je jezelf de komende jaren verder ontwikkelt bij HAK.

Jouw cv:

 • Je hebt een technische opleiding of relevante werkervaring niveau mbo 3;
 • Je vindt productielijnen optimaliseren en verbeteren fantastisch;
 • Werken in (een hele gunstige) 3-ploegendienst vind jij fijn.
 • Je bent een teamspeler en wil bijdragen aan het maken van een kwaliteitsproduct dat dagelijks op het bord van miljoenen consumenten ligt.

Dit bieden we je als operator bij HAK

 • Salaris volgens de cao voor de groente en fruitverwerkende industrie, afhankelijk van relevante opleiding en werkervaring;
 • Jaarcontract met uitzicht op een vast contract;
 • Aantrekkelijke 3-ploegentoeslag;
 • Eindejaarsuitkering;
 • Reiskostenvergoeding en een collectieve zorgverzekering;
 • 25 vakantiedagen en 9,5 ADV dagen;
 • Doorgroei- en opleidingsmogelijkheden;
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • Meewerken om ons A-merk nóg verder uit te breiden!

We komen graag met jou in contact!

Is jouw interesse gewekt en wil je graag bij ons in de keuken komen kijken, dan zien wij jouw cv en motivatie graag verschijnen! Mail je sollicitatie naar Femke.berendsen@hak.nl. Femke neemt zo snel mogelijk contact met je op!

________________________________________

HAK aanvaardt geen ongevraagde hulp van intermediairs/ uitzendbureaus of andere derden voor deze vacature. Toegestuurde cv's (in welke vorm dan ook) door genoemde partijen aan enige medewerker van HAK zonder geldige schriftelijke zoekopdracht van HR Manager Femke Berendsen worden beschouwd als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding zijn verschuldigd in geval een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd.