-
-
4 pers
-
30 min
Zoete aardappel met rode kool
Rode Kool met stukjes appel
Naast de gewone Rode Kool heeft HAK ook een inmiddels klassieke toevoeging: Rode Kool met stukjes appel. Dit maakt de rode kool heerlijk fris en extra lekker.
Bekijk productRode kool met stukjes appel 0%
HAK 0% zijn 4 varianten van onze klassieke recepturen in glas die gemaakt zijn zonder toevoeging van suiker en zout. Ze zijn lekker gemaakt met natuurlijke ingrediënten zoals kruiden, specerijen en azijn. De totale hoeveelheid suikers in de nieuwe receptuur van de rode kool met stukjes appel 0% wordt alleen nog gevormd door de suikers die van nature al aanwezig zijn in de appel.
Bekijk productBoen de zoete aardappels schoon en doe ze in een magnetronschaal.
Voeg 2 eetlepels water toe en bereid ze ca. 8 minuten in de magnetron. Je kunt ze ook in de oven poffen ca. 45 minuten op 200 graden.
Roerbak de spinazie ietsjes.
Verwarm de rode kool.
Snijd de zoete aardappels doormidden open en bestrooi de binnenzijde met een snufje peper en zout.
Vul ze met wat spinazie, rode kool en geitenkaas.
Bestrooi met de pompoenpitten.
Ook lekker!
- 1 pot HAK rode kool met appel
- 200 gr verse spinazie
- 4 zoete aardappels van ca 200 gr
- 2 eetlepels pompoenpitten
- 75 gr geitenkaas
- Snuf peper
- Snuf zout