-
-
4 pers
-
35 min
Terug naar overzicht
Quiche van bladspinazie
Spinazie
Bladspinazie is een heerlijke frisse en gezonde groente waar lekker mee gevarieerd kan worden. Spinazie is lekker bij aardappels en vlees, maar ook door pasta of door een salade. Ook door een quiche erg lekker (zie onderaan de pagina voor een recept).
Bekijk productVerwarm de oven voor op 200ºC.
Klop de eieren los in een grote kom.
Bekleed een springvorm met de plakjes bladerdeeg, plak de randjes vast met wat water.
Voeg de spinazie toe en meng met de eieren.
Schep de stukjes Danish Blue en Gorgonzola door het spinazie-, eimengsel en strooi er paprikapoeder en zwarte peper over.
Doe het spinazie-, ei-, kaasmengsel in de beklede bakvorm en zet deze 25 minuten in de oven.
Ook lekker!
- HAK bladspinazie
- 1 pakje (glutenvrij) bladerdeeg, ontdooid
- 3 eieren
- 150 g Danish Blue, kleingesneden
- 150 g Gorgonzola, kleingesneden
- 1 eetlepel paprikapoeder
- Versgemalen, zwarte peper
- Volkoren (glutenvrij) brood
- Olijfolie (extra vergine) of boter
- -Extra benodigdheden:
- Springvorm 24cm