Gwesse Nl Flight 5 Redactioneel 3
  • 2 pers
  • 10 min
Terug naar overzicht

Simpele chili con carne met appelmoes

Bak het gehakt rul en voeg dan de inhoud van de stazak er aan toe. Doe er een beetje water bij en laat dit warm worden en inkoken tot een dikke saus. Breng het op smaak met peper en zout. Het voordeel van die HAK stazak is dat er niets aan toegevoegd is wat er niet in hoort/natuurlijk is en daardoor kan je dus prima zelf nog wat zout toevoegen en peper voor de pit! Ik deed er ook nog een beetje extra Mexicaanse kruiden door; dit is niet per se nodig (er zitten al kruiden in de stazak), maar vond ik wel lekker, omdat ik de hele boel straks al een beetje zou blussen met appelmoes. Goed; zodra alles warm en dikkig is, is het klaar. Dot appelmoes erin en eten maar!

Ook lekker!

  • 1 HAK stazak Kidneybonen Chili Schotel
  • 300gr rundergehakt
  • HAK appelmoes extra kwaliteit
  • wat zout en peper
  • eventueel wat extra Mexicaanse kruiden