-
-
4 pers
Terug naar overzicht
Rode Bietentaartje
Rode Bieten
Rode Bieten zijn heerlijke en veelzijdige groenten. Gewoon lekker bij een stukje vlees en aardappels, maar ook een heerlijke basis voor een salade of soep. De Rode Bieten zijn gesneden in schijven.
Bekijk productGebruik een brede kookring om de laagjes mee te maken.
Vul de kookring met een laagje rucola.
Snijd de grapefruit in schijfjes en leg de op de rucola.
Verkruimel de feta en strooi deze over de grapefruit.
Leg vervolgens de rode bietjes er overheen.
Hak de walnoten in kleine stukjes en bestrooi deze met nog een beetje feta er overheen.
Verwijder daarna voorzichtig de kookring.
Mix de dressing van bietjes en kastanje honing goed door elkaar, en druppel het daarna als finishing touch over het bordje.
Dit recept is afkomstig van sabrinafoodlicious.
Ook lekker!
- 1 Rode bieten van HAK
- 1 zakje Rucola
- 1 pakje Feta
- 1 Grapefruit
- 1 handje Walnoten
- Voor de dressing
- 3 el Bietensap
- 1,5 el Kastanje Honing