-
-
2 pers
-
25 min
Poké bowl met rode kool en edamame boontjes
Edamame bonen
HAK Edamame bonen hebben een pure smaak en een lekkere bite. Ze zijn ideaal om mee te variëren, zowel in traditionele Aziatische gerechten zoals poké bowls, als in salades.
Bekijk productRode Kool
Rode Kool is een heerlijke groente en wordt bij HAK volgens een speciaal recept bereid. Rode Kool is een typische wintergroente en erg lekker bij een stukje wild of hachee, maar ook door de stamppot of zelfs bij pasta.
Bekijk productBereid de sushirijst volgens de verpakking.
Meng de ingrediënten voor de dressing door elkaar in een bakje.
Snijd de radijs in plakjes en de komkommer in halve plakjes.
Snijd de mango in kleine blokjes.
Laat de edamame boontjes even uitlekken.
Verdeel de rijst over 2 kommen, maak de bowl mooi op in vakjes met de rode kool, mango, komkommer, radijs, edamame boontjes, wortel.
Maak het geheel af met de dressing en de gebakken uitjes.
Ook lekker!
- 1 pot HAK rode kool 370 ml
- 1 zak HAK edamame boontjes
- 150 gr sushirijst
- ½ komkommer
- 75 gram wortel julienne
- 1 bosje radijs
- 150 gram mango blokjes (vers of diepvries)
- 2 el gebakken uitjes
- Dressing:
- 2 el mayonaise
- 1 tl sojasaus
- 1 tl sesamolie
- 2 tl sirachasaus