Terug naar overzicht
Orzo met flageolets en pesto
Flageolets
Flageolets hebben een pure smaak en zijn klaar voor gebruik. Bovendien zijn ze rijk aan eiwitten en vezels.
Bekijk productSnijd paprika en courgette in kleine blokjes. Verhit de olie in een koekenpan en fruit de paprika en courgette op middelgroot vuur tot beetgaar.
Voeg de pesto en de (plantaardige) crème fraiche toe, verwarm alles al roerende goed door. Kook intussen de orzo in bouillon i.p.v. water volgens de bereiding op de verpakking gaar.
Voeg de orzo, flageolets en de gehalveerde cherrytomaatjes toe aan de groenten en breng het geheel op smaak met peper en zout.
Serveer met verse basilicum.
Ook lekker!
- 200 gr droge orzo
- 1 zak HAK Flageolets
- 1 courgette
- 2 puntpaprika's
- 1 el (plantaardige) crème fraîche
- 3 el groene pesto
- 100 gr cherrytomaatjes
- Verse basilicum
- Peper en zout
- 1 el olie
- Bouillon