Hak Mex Salade Mango V
  • 3 pers
  • 15 min
Terug naar overzicht

Mexicaanse salade met mango en avocado

08720600613210 C1 N1 s03

Kidneybonen

HAK Rode Kidneybonen hebben een pure smaak en een lekkere bite. Ze zijn ideaal om mee te variëren zowel in traditionele Zuid-Amerikaanse gerechten als in soepen en salades.

Bekijk product

Halveer de komkommer in de lengte en schraap met een lepel de zaadlijsten eruit. Snijd in plakjes.

Snijd de mango in kleine blokjes.

Halveer de avocado, haal de pit eruit en snijd in blokjes..

Laat de mais uitlekken.

Voeg de ingrediënten voor de dressing samen in een kommetje en roer door elkaar tot het goed gemengd is.

Mix de sla samen met de dressing. Voeg ook de blokjes mango, avocado en komkommer erbij en serveer.

Ook lekker!

  • 1 zak HAK kidneybonen
  • 100 gr sla
  • 1 mango
  • 1 komkommer
  • 2 avocado’s
  • 100 gr mais
  • Dressing:
  • 4 el olijfolie
  • 1 el balsamico azijn
  • 2 tl Mexicaanse kruiden
  • Sap van 1 limoen