- 
					
 - 
					3 pers
 - 
					15 min
 
					
	
				
						
						
	
	
				
	
							
	
Terug naar overzicht 	
	
				
		
			
					
	
		
	
			
				
        		
	
        					
	
				
	
        
            
    
    
				
								
											
								
						
	
	
	
						
								
			
	
					
										
								
					
								
						
	
	
	
						
								
			
	
					
				
			
		
	Mexicaanse salade met mango en avocado
        Kidneybonen
HAK Rode Kidneybonen hebben een pure smaak en een lekkere bite. Ze zijn ideaal om mee te variëren zowel in traditionele Zuid-Amerikaanse gerechten als in soepen en salades.
Bekijk productHalveer de komkommer in de lengte en schraap met een lepel de zaadlijsten eruit. Snijd in plakjes.
Snijd de mango in kleine blokjes.
Halveer de avocado, haal de pit eruit en snijd in blokjes..
Laat de mais uitlekken.
Voeg de ingrediënten voor de dressing samen in een kommetje en roer door elkaar tot het goed gemengd is.
Mix de sla samen met de dressing. Voeg ook de blokjes mango, avocado en komkommer erbij en serveer.
Ook lekker!
- 1 zak HAK kidneybonen
 - 100 gr sla
 - 1 mango
 - 1 komkommer
 - 2 avocado’s
 - 100 gr mais
 - Dressing:
 - 4 el olijfolie
 - 1 el balsamico azijn
 - 2 tl Mexicaanse kruiden
 - Sap van 1 limoen