-
2 pers
-
20 min
Kip Kerrie schotel
Zoete aardappel kerrie
Bij HAK willen we het graag lekker en gemakkelijk maken om groenten en bonen te eten. Daarom hebben we deze mix voor Zoete aardappel kerrie UIT DE OVEN gemaakt. Deze mix is op smaak gebracht met heerlijke kruiden, specerijen en een snufje zeezout. Dat geeft een lekkere en pure smaak.
Bekijk productKook de rijst gaar volgens de verpakking.
Verhit de olie in een pan en bak de kip rondom bruin.
Snijd de helft van de rode peper en de bosui fijn en bak een minuutje mee.
Voeg de HAK Uit de Oven Zoete aardappel kerrie toe en warm een paar minuten mee.
Snijd de komkommer in linten met een mandoline of kaasschaaf. Je kunt de komkommer ook eventueel in plakjes snijden.
Verdeel de rijst over 2 kommen en schep de kip kerrie erbij.
Leg de komkommer erbij en garneer de kom met cashewnoten en de overgebleven bosui en rode peper in ringetjes.
Ook lekker!
- 1 zak HAK Uit de Oven Zoete aardappel kerrie
- 200 gr Kipfilet, in blokjes
- 150 gr Rijst
- Handje ongezouten cashewnoten
- 2 Bosui
- 1/2 Komkommer
- 1 Kleine rode peper
- Olie om in te bakken