-
-
10 min
Hummus met rode biet en doperwtjes
Doperwtjes
De doperwtjes van HAK zijn geselecteerd uit de beste rassen doperwten en worden gesorteerd op de grootte van de doperwten. Alleen de beste doperwten komen in de pot bij HAK!
Bekijk productKikkererwten
HAK Kikkererwten hebben een pure smaak en een lekkere bite. Ze zijn ideaal om mee te variëren zowel in traditionele mediterrane gerechten zoals hummus als in soepen en salades.
Bekijk productRode Bieten
Rode Bieten zijn heerlijke en veelzijdige groenten. Gewoon lekker bij een stukje vlees en aardappels, maar ook een heerlijke basis voor een salade of soep. De Rode Bieten zijn gesneden in schijven.
Bekijk productNaturel hummus: Doe de kikkererwten, tahin, knoflook, komijn, citroensap en olie in een keukenmachine en mix het geheel door. Voeg wat extra olie toe om de hummus extra smeuïg te maken. Doe de hummus in een kom en garneer wat olie erover. Eet smakelijk!
Bieten- of doperwten hummus: Laat de bieten of doperwten even uitlekken. Maak het recept van de naturel hummus en voeg hier de bieten of doperwten aan toe. Doe de hummus in een kom en garneer wat olie erover. Eet smakelijk!
Ook lekker!
- 1 zak HAK Kikkererwten
- 1 eetlepel tahin
- 1 teen knoflook
- Snuf komijn
- 1 eetlepel citroensap
- Scheutje olie
- Een klein potje rode biet of doperwtjes (210 ml)