-
-
4 pers
-
5 min
Hummus
Kikkererwten
HAK Kikkererwten hebben een pure smaak en een lekkere bite. Ze zijn ideaal om mee te variëren zowel in traditionele mediterrane gerechten zoals hummus als in soepen en salades.
Bekijk productKikkererwten
HAK Kikkererwten hebben een pure smaak. Ze zijn ideaal om mee te variëren, bijvoorbeeld in traditionele mediterrane gerechten zoals humus, soepen en salades.
Bekijk productKikkererwten
HAK kikkererwten hebben een pure smaak. Ze zijn ideaal om mee te variëren, bijvoorbeeld in curry, humus, soepen en salades. Bovendien zijn ze rijk aan eiwitten en passen ze in een vegetarisch of veganistisch dieet.
Bekijk productDoe alle ingrediënten (bewaar een paar kikkererwten voor de garnering) in een keukenmachine en mix tot een gladde massa.
Voeg wat extra olie toe om de hummus wat smeuïger te maken.
Doe de hummus in een kom en druppel er wat olie over en garneer met de overgebleven kikkererwten en een snuf komijn.
Ook lekker!
- 1 zak Hak kikkererwten a 200 gr
- 1 eetlepel tahin
- 1 teen knoflook
- Snuf komijn
- 1 eetlepel citroensap
- Scheutje olie