Stoofpot schotel met gehaktballen HR07
  • 2 pers
  • 25 min
Terug naar overzicht

Franse stoofpot

Kook de aardappels gaar in ca. 20 minuten.

Bak de balletjes rondom bruin en gaar in een klein beetje olie.

Voeg de champignons toe en bak een paar minuutjes mee.

Voeg de stoofpot schotel toe en warm mee.

Giet de aardappels af en stamp ze fijn.

Giet de melk erbij breng de aardappelpuree op smaak met peper en zout.

Schep de aardappelpuree in kommen of op borden.

Voeg de stoofpot erbij en garneer het gerecht met verse peterselie.

Ook lekker!

  • 1 zak HAK Stoofpot schotel
  • 400 gr Aardappels, kruimig
  • Scheut warme melk
  • Snuf peper en zout
  • 250 gr Champignons
  • 200 gr Gehaktballetjes/vegaballetjes
  • Verse peterselie
  • Olie om te bakken