
-
-
4 pers
-
25 min
Feestelijke mini galettes met gegrilde ratatouille

Gegrilde Ratatouille
HAK Fresh Ready-to-(h)eat Gegrilde Ratatouille van courgette, paprika, rode ui en Provençaalse kruiden. Het enige wat je thuis nog hoeft te doen is de groenten even in de oven plaatsen, als je ze warm wil eten, maar je kunt ze ook koud toevoegen aan een salade of als topping op een broodje.
Bekijk productLaat de deegplakjes 5 tot 10 minuten ontdooien
Doe de crème fraîche in een kom en voeg er een klein beetje zout en peper aan toe. Klop gelijkmatig door elkaar
Smeer 1 eetlepel crème fraîche in het midden van het plakje deeg en laat ca. 1 cm van de rand vrij. Verdeel de groenten gelijkmatig over het met crème fraîche ingesmeerde gedeelte en top af met blaadjes rozemarijn.
Vouw de randen van het deeg tot een zeshoek en laat hierbij de groenten in het midden zichtbaar. Klop vervolgens het ei los en smeer de randen in.
Bak de galettes gedurende ca. 20 min. af in een voor verwarmde oven op 180 °C.
Tot slot, strooi de hazelnoten en granaatappel pitjes over de galettes.
Ook lekker!
- 1 schaaltje HAK Fresh Gegrilde ratatouille (280 gram)
- 125 gram crème fraîche
- 2 takjes rozemarijn
- 40 gram granaatappel pitjes
- 20 gram geroosterde hazelnoten
- 4 plakjes hartige taartdeeg
- 1 ei