-
-
3 pers
-
25 min
Terug naar overzicht
Curry met linzen

Linzen
HAK Linzen hebben een pure smaak en een lekkere bite. Ze zijn ideaal om mee te variëren zowel in traditionele gerechten zoals stoofschotels of tajines als in soepen en salades.
Bekijk productKook de pompoen 5 minuutjes voor in pan met water en giet daarna af.
Snipper de ui en fruit aan in een pan met een beetje olie.
Voeg de currypasta toe en bak mee.
Doe dan beetje bij beetje de spinazie er bij tot deze geslonken is.
Giet de kokosmelk er bij en roer door elkaar.
Snijd de tomaten in blokjes en voeg samen met de pompoenblokjes en de linzen toe aan de curry.
Warm een paar minuten mee.
Serveer de curry met wat naanbrood.
Ook lekker!
- 1 zak HAK Linzen
- 200 ml kokosmelk
- 1 verpakking gele curry pasta
- 1 rode ui
- 200 gr spinazie (vers)
- 2 tomaten
- 200 gr pompoen in blokjes
- Naanbrood
- Olie om te bakken