Curry korma liggend
  • 2 pers
  • 20 min
Terug naar overzicht

Curry Korma met rijst

HAK PS Curry Korma klein

Curry Korma

HAK Curry Korma is een rijk gevulde schotel. Klaar voor gebruik en geschikt voor 2 tot 3 personen. Een gezonde basis voor een lekkere en snelle romige curry met kikkererwten, pompoen en doperwten. Lekker met rijst of naanbrood.

Bekijk product

Snijdt de bloemkool in roosjes.

Kook de bloemkool in 5 minuten beetgaar.

Schep de zak curry korma leeg in een pan en voeg de bloemkool samen met een handje verse koriander toe en het sap van een halve limoen. Laat dit even sudderen op laag vuur tot de bloemkool zacht is.

Kook ondertussen de rijst.

Hak de cashewnoten grof.

Verdeel de rijst over de borden en hierover heen de curry.

Serveer met een schijfje limoen, verse koriander en de cashewnoten.

Ook lekker!

  • 1 Zak curry Korma
  • 150 gr (zilvervlies) rijst
  • 200 gram Bloemkool
  • Handje verse koriander of peterselie
  • 1 Limoen
  • 30 gram Cashewnoten