- 
					
 - 
					2 pers
 
					
	
				
						
						
	
	
				
	
							
	
Terug naar overzicht 	
	
				
		
			
					
	
		
	
			
				
											
								
						
	
	
	
						
								
			
	
					
										
								
					
								
						
	
	
	
						
								
			
	
					
				
			
		
	Curry Korma met cherrytomaten en granaatappelpitjes
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snijd de cherrytomaatjes door de helft.
Schud of schep de zak leeg in een pan en voeg de cherrytomaatjes toe.
Al roerend zachtjes opwarmen, niet laten koken.
Verdeel de Curry Korma over de borden en serveer met de rijst.
Garneer met het amandelschaafsel en eventueel de granaatappelpitjes.
Ook lekker!
- 1 zak HAK Curry Korma
 - 150g (zilvervlies) rijst
 - 200g cherrytomaten
 - 20g amandelschaafsel
 - 50g granaatappelpitjes