Waarom werkt Herman samen met HAK?

Nieuwsgierig waarom Chef Kok Herman den Blijker samenwerkt met HAK? Bekijk de video en Herman vertelt het je graag!

Meer Pottenkijkers

Hoe zit het nu met E-nummers?

Manager Productontwikkeling “Ilse van der Voort” legt uit dat HAK haar groenten bereidt met minimale toevoegingen, zo puur mogelijk. Desalniettemin kiest HAK in sommige situaties voor het gebruik van een toevoeging. Ze legt uit welke situaties dit zijn en waarom dit zo is. Wil je exact weten in welke producten HAK een E-nummer gebruikt en welke? Klik dan hier voor het volledige overzicht.
HAK 26

Hoe zit het met gewasbescherming?

HAK werkt volgens het principe van “De Groene Keuken”, dat betekent dat we groenten en peulvruchten telen en verwerken met minimale toevoegingen, zo puur mogelijk. Directeur Landbouw en Inkoop “Adri den Dekker” legt in dit filmpje o.a. uit hoe belangrijk de bodem is voor HAK en dat aandacht voor de bodem er mede voor zorgt dat er minimale gewasbeschermingsmiddelen nodig zijn.