Van zaaien tot pot: Herman neemt Pottenkijkers mee naar HAK!

Hoe gezond zijn groenten uit een pot eigenlijk? Herman den Blijker neemt twee kritische consumenten mee naar HAK zodat ze met eigen ogen kunnen zien hoe het proces van zaaien tot in de pot er bij ons aan toe gaat.

Meer Pottenkijkers

Teelt HAK biologisch?

Bekijk welke keuze HAK maakt op het gebied van biologisch telen en de samenwerking met stichting Veldleeuwerik: een stichting gericht op het verduurzamen van de teelt waarbij het ons doel is om de bodem optimaal gezond te maken als basis voor een verantwoorde teelt (meer informatie op www.veldleeuwerik.nl) .

Hoe gezond zijn groenten uit pot?

Bekijk in dit filmpje hoe "Productontwikkelaar bij HAK" Ilse uitlegt hoe gezond groenten uit pot eigenlijk zijn.

Hoe worden groenten van HAK houdbaar gemaakt?

De HAK-fabriek in het Noord-Brabantse Giessen is eigenlijk een soort grote Weckfabriek. De groenten worden er houdbaar gemaakt volgens het authentieke concept van verhitten en vacuüm. Er komen geen conserveringsmiddelen aan te pas. Directeur Productie “Koos van Leeuwen” legt stap voor stap uit hoe de groenten houdbaar worden gemaakt.