Van zaaien tot pot: Herman neemt Pottenkijkers mee naar HAK!

Hoe gezond zijn groenten uit een pot eigenlijk? Herman den Blijker neemt twee kritische consumenten mee naar HAK zodat ze met eigen ogen kunnen zien hoe het proces van zaaien tot in de pot er bij ons aan toe gaat.

Meer Pottenkijkers

Waarom werkt Herman samen met HAK?

Nieuwsgierig waarom Chef Kok Herman den Blijker samenwerkt met HAK? Bekijk de video en Herman vertelt het je graag!

Hoe kan je groenten thuis wecken?

De HAK-fabriek in het Noord-Brabantse Giessen is eigenlijk een soort grote Weckfabriek. De groenten worden er houdbaar gemaakt volgens het authentieke concept van verhitten en afkoelen. Herman legt uit hoe je dit thuis in het klein doet met behulp van een hoge drukpan.

Teelt HAK biologisch?

Bekijk welke keuze HAK maakt op het gebied van biologisch telen en de samenwerking met stichting Veldleeuwerik: een stichting gericht op het verduurzamen van de teelt waarbij het ons doel is om de bodem optimaal gezond te maken als basis voor een verantwoorde teelt (meer informatie op www.veldleeuwerik.nl) .