Soep Hak

HAK introduceert bonensoepen in stazak

HAK breidt bonenassortiment uit naar soepschap

''Wij willen consumenten het zo makkelijk mogelijk maken om op een lekkere manier vaker bonen toe te voegen aan hun weekmenu, en met onze nieuwe innovaties zijn de mogelijkheden nog nooit zo groot geweest: de consument heeft nu in de supermarkt keuze uit maar liefst 15 bonenvarianten in stazak, 14 bonensoorten in onze bekende pot, twee bonenburgers in het koelschap en 4 rijk gevulde bonensoepen in het soepschap'' - Nicole Freid, directeur marketing en innovatie HAK

Na de succesvolle introductie van diverse bonen in stazak en bonenburgers breidt HAK het assortiment peulvruchten verder uit met vier varianten rijk gevulde bonensoep. De Mexicaanse bonensoep, bruine bonensoep, pompoensoep met rode linzen en kikkererwten en tomatensoep met witte bonen zijn vanaf oktober 2017 verkrijgbaar bij diverse supermarkten. Door een nog grotere variatie aan bonen in het winkelschap te bieden maakt de marktleider in peulvruchten het voor consumenten makkelijker dan ooit om de dagelijkse maaltijd rijker, voedzamer en lekkerder te maken met bonen erbij.

De nieuwe bonensoepen passen perfect binnen de huidige foodtrends: ze zijn niet alleen rijk van smaak, ze zitten ook boordevol voedzame peulvruchten en groenten, zijn geschikt voor zowel vegetariërs als veganisten, en bevatten geen conserveringsmiddelen of smaakversterkers. Daarnaast hebben ze een laag zoutgehalte en zijn er geen suikers toegevoegd. Bovendien zijn ze makkelijk in gebruik: consumenten hoeven de inhoud alleen nog even op te warmen. De soepen zijn daarmee een ideale lekkere, gezonde en snelle maaltijd. De nieuwste bonenproducten van HAK zijn te vinden in het soepschap van de supermarkt, bevatten 570 ml soep (goed voor twee kommen) en hebben een consumentenadviesprijs van €2,29.

Meer bonen in het winkelschap
HAK innoveert volop op het gebied van bonen. Alleen al dit jaar introduceerde de groente- en peulvruchtenfabrikant tien nieuwe bonenproducten waaronder diverse peulvruchten in stazak en twee bonenburgers. Met de introductie van de soepen zijn de bonen van HAK nu in drie schappen in de supermarkt te vinden. Naast de bekende pot en stazak in het conservenschap liggen in het koelschap de Hollandse Bruine Bonenburger en de Pittige Linzenburger en in het soepschap de vier varianten bonensoep.

Nicole Freid, directeur marketing en innovatie bij HAK: “Bonen groeien nog altijd in populariteit, onder andere vanwege de hoge voedingswaarde: ze zijn rijk aan vitaminen, mineralen en plantaardige eiwitten. Daarmee passen ze ook perfect in een meer plantaardige manier van eten met minder vlees. Wij willen consumenten het zo makkelijk mogelijk maken om op een lekkere manier vaker bonen toe te voegen aan hun weekmenu, en met onze nieuwe innovaties zijn de mogelijkheden nog nooit zo groot geweest: de consument heeft nu in de supermarkt keuze uit maar liefst 15 bonenvarianten in stazak, 14 bonensoorten in onze bekende pot, twee bonenburgers in het koelschap en 4 rijk gevulde bonensoepen in het soepschap.

HAK NL edamame terugroep

HAK haalt Edamame bonen terug.

BELANGRIJKE VEILIGHEIDSWAARSCHUWING: Declaratie van het allergeen SOJA ontbreekt op de verpakking.
500 Hermandenblijker Pottenkijkers Hak 2

Vooroordelen over groenten in pot staat groenteconsumptie in de weg

Vooral jongere heeft onterechte vooroordelen over voedsel door gebrekkige kennis