Over Hak

Vacatures

HAK als werkgever

Opgericht door de familie HAK in Giessen, verwerkt en verkoopt HAK al meer dan 65 jaar groenten en peulvruchten. Kwaliteit, transparantie en nabijheid vormen daarbij altijd het uitgangspunt. HAK heeft een passie en garantie voor lekker, gezond en puur eten. Zij heeft als marktleider Benelux de ambitie om binnen Noord-West Europa te groeien naar hét merkenbedrijf in eerlijke & gezonde voeding op basis van groenten en peulvruchten.

Vacatures

Staat de gewenste vacature er niet bij en wil je liever open solliciteren? Dat kan! Stuur je CV en motivatie naar femke.berendsen@hak.nl.

Culinaire Productontwikkelaar

Innovatie is bij HAK dé driver voor groei! Om deze groei te realiseren zijn wij op zoek naar uitbreiding van ons team op de afdeling Productontwikkeling.

Vacature bekijken

Allround Operator

Ben jij de Allround Operator, die graag de handen uit de mouwen steekt en het leuk vindt om voor een kwalitatief mooi merk te willen werken? Dan komen wij graag met jou in contact!

Vacature bekijken

Leerling Operator - BBL

Ben jij de leerling Operator die wij zoeken? Bekijk snel de vacature!

Vacature bekijken

Stagiaire Productontwikkeling

Altijd al mee willen werken aan productontwikkeling van HAK in FMCG, dit is jouw kans!

Vacature bekijken

Key Account Support NL

HAK is op zoek naar een Key Account Support welke verantwoordelijk is voor het proactief coördineren van accountgerelateerde activiteiten.

Vacature bekijken

Technisch Beheerder

Kom jij onze technische dienst versterken?

Vacature bekijken