Groene Keuken

HAK Mexicaanse saladeverrijker Mexicaanse salade met mango en avocado 1 met product

HAK Groente-hack: verrijk je salade!

Nederlanders eten graag een salade als lichte lunch of avondmaaltijd, zeker tijdens mooie zomerse avonden. Maar de tijd of de inspiratie ontbreekt nog weleens om er iets bijzonders van te maken en soms kan een salade nog wel een extra boost gebruiken. Bij HAK hebben we hiervoor de Saladeverrijkers ontwikkeld; waarmee je makkelijk nóg meer groenten & peulvruchten aan je salade toevoegt en die je salade nog lekkerder maken.

Met onze Mexicaanse Saladeverrijker met kidneybonen, rode paprika en mais maak je in een handomdraai van een eenvoudig kropje ijsbergsla iets bijzonders. En onze Mediterrane en Italiaanse Saladeverrijkers met kikkererwten of linzen doen je al snel naar de zomer verlangen! Met pasta, rijst of brood erbij heb je een heerlijke lunch te pakken. Hartstikke makkelijk en vooral erg gezond!

In lijn met De Groene Keuken van HAK bevatten onze Saladeverrijkers 100% natuurlijke ingrediënten. Ze zijn op smaak gebracht met kruiden en azijn. Daarnaast passen de Saladeverrijkers bij onze missie om consumenten te helpen om meer groenten en peulvruchten te eten – elke dag.

Ook zin gekregen in een lekkere, zomerse salade? Maak dan deze heerlijke Mexicaanse variant.

Nieuwsgierig? Bekijk hier ons assortiment aan Saladeverrijkers.